Szállítmányozó tanfolyam

A szállítmányozó az áruk vasúti, közúti, légi, folyami és tengeri árutovábbítását nyilvántartja,
 koordinálja, szervezi és lebonyolítja, nyomon követi az áru útját.
Szállítmányozó tanfolyammal kapcsolatos információk - felnottkepzes.hu

Szállítmányozó, Szállítmányozó képzés, Szállítmányozó tanfolyam, Felnőttképzés

 

Munkája során biztosításokat köt a szállítmányra, tájékozódik az áru különleges kezelési igényéről, biztosítja az árutovábbítás-hoz szükséges különleges eszközöket, utasítja az árutovábbításban résztvevőket.

A megrendelőt és a fuvarozót folyamatosan tájékoztatja, elvégzi az ügyviteli adminisztrációs feladatokat és a hivatalos levelezést. Külföldi megbízója számára idegen nyelvű, elsősorban angol vagy német nyelven tájékoztatást ad, panaszt kezel, árajánlatot készít és röviden összefoglalja az áru státuszát.

A szállítmányozó folyamatosan figyelmemmel kíséri a jogszabályi környezetet, naprakészen ismeri a fuvarjogi szabályokat. Törekszik a megbízója számára a lehető legjobb fuvarozási eszköz és útvonal megválasztására, figyelemmel kíséri a fuvarbörzéket. A szállítmányozó elkészíti megbízója számára a szállítmányozói árajánlatot, erről tájékoztatja a megrendelőt.

Szakképesítés sorszáma:10415003
Programkövetelmény érvényességének kezdete:2021.09.29

# /- #szállítmányozó #szállítmányozótanfolyam #szállítmányozóképzés #szállítmányozótanfolyamról #szállítmányozóoktatás #szállítmányozóvizsga

MODELLO Módszertani és Képzési Intézet

SzállítmányozóSzállítmányozó képzés | Szállítási szolgáltatások | Szállítási szolgáltatások |  Tanfolyam Szakképesítések | Szakmai képzések