Társadalombiztosítási ügyintéző OKJ tanfolyam.

Társadalombiztosítási ügyintéző OKJ tanfolyam indul Pécsen!

Társadalombiztosítási ügyintéző - Pécs -  IOSZIA felnottkepzes.hu

Képzés megnevezése:  Társadalombiztosítási ügyintéző
OKJ azonosító: 51 344 02
Képzés helyszíne: Pécs
Engedélyszám: E-000526/2014/A062
Óraszám: 180 óra

Önnek indítja ismételten az új évben is az „IOSZIA” Felnőttképző Intézmény a Társadalombiztosítási ügyintéző részszakképesítés OKJ Képzést, a szakképzésről szóló törvény szerinti, állam által elismert részszakképesítést biztosító tanfolyamot. Képzésünk az ország bármely pontján, kedvezőbb, költséghatékony megoldás lehet az általunk szervezett helyen, lakóhelyéhez legközelebb.
Társadalombiztosítási ügyintézőként Ön képes lesz az egészségbiztosítás, szociális ellátás és nyugdíjbiztosítás iránti igények elbírálására, az ellátások folyósítására, akár önállóan is.
A részszakképesítéssel betölthető munkakörök: Pénzügyi asszisztens, Társadalombiztosítási ügyintéző, hatósági, Analitikus könyvelő, Társadalombiztosítási ügyintéző, vállalati, Bérszámfejtő
A tanfolyam sikeres elvégzése után folytathatja tanulmányait további kedvezményekkel és elvégezheti Intézményünknél további kedvezmények igénybevételével a (54 344 02) Vállalkozási és bérügyintéző szakképesítést nyújtó OKJ tanfolyamot.
Társadalombiztosítási ügyintéző OKJ tanfolyam, Felnőttképzési engedély (E-000526/2014/A062) alapján folytatott képzés azonosító száma: 51 344 02
A Közgazdaság szakmacsoportban a szakképesítés szintje: felsőfokú részszakképesítés

Elmélet/gyakorlat aránya:

(70%) elméleti; (30%) gyakorlati óra

A képesítés rövid leírása:

A társadalombiztosítási ügyintéző a munkavállalókkal kapcsolatos bér- és társadalombiztosítási ügyeket intézi, a nyilvántartásokat vezeti. Vezeti a biztosítottak társadalombiztosítási lapjait, nyilvántartja a kifizetett ellátásokat, adatokat, igazolásokat küld az illetékes társadalombiztosítási szerveknek. A munkavállalókkal kapcsolatos munkaerő-gazdálkodáshoz kapcsolódó feladatokat ellátja a nyilvántartásokat vezetésével összhangban.

A társadalombiztosítási ügyintéző tanfolyam ( TB ügyintéző tanfolyam ) ideális jelentkezője:

TB ügyintéző képzést annak ajánljuk elsősorban, aki szeretne e megbecsült szakmában elhelyezkedni, vagy már társadalombiztosítási ügyintézőként dolgozik, de szeretne társadalombiztosítási ismereteit bővíteni. Végül annak az érdeklődőnek –például vállalkozóknak- is ajánljuk képzésünket, aki a maga, vállalkozása vagy családja érdekében szeretne megismerni a társadalombiztosítással és az ellátásokkal, kapcsolatos jogszabályokkal.

A szakképesítéssel rendelkező képes:

  • ellátni a munkaügyi nyilvántartások alapján a bérekkel kapcsolatos adminisztrációs (bérszámfejtés, járulék-nyilvántartás, stb.) feladatokat,
  • vezetni az egészség- és társadalombiztosítással kapcsolatos nyilvántartásokat,
  • összegyűjteni az adatokat további feldolgozás céljából,
  • munkaköréhez kapcsolódó hagyományos és digitális dokumentumokat rendszerezni, iratkezelést végezni,
  • feladatai elvégzéséhez telefont, számítógépet, faxgépet, íróeszközöket, irodaszereket, naptárt, bélyegzőket fénymásolót használni.

Képzési Moduljai:

  • 10154-16 Munkaerő-gazdálkodás
  • 10155-16 Társadalombiztosítási szakfeladatok ellátása

Bemeneti feltételek:

  • Iskolai előképzettség: érettségi végzettség

Mind egyéni, mind céges-csoportos megrendeléseket is várunk és fogadunk!

Társadalombiztosítási ügyintéző OKJ Képzés

A tanfolyammal kapcsolatban érdeklődjön az illetékes Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán!

Jelentkezz!

Üdvözlettel:
“IOSZIA” Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény.
FELNŐTTKÉPZÉS